A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ФК"Росава-Наша Ряба" святкує перемогу

Дата: 07.02.2018 07:01
Кількість переглядів: 885

ФК «Росава - Наша ряба» святкує другу перемогу поспіль.

Фото без опису

«Громада»Черкаси – «Росава-Наша Ряба » Степанці 2:4 (0:2) 

Голи: Осика, Вакуленко – Мірошников (2), Франчук І., Нікітенко 

Фото без опису

На те, що вечірній час, команди, напевне вирішили, не звертати уваги і стартонули відразу на максимальних швидкостях. Інше питання, чи вистачить у гравців сил на весь матч. Але «Громаді», якщо вона хоче продовжити боротьбу за перше місце, потрібно не лише підтримувати високий темп, а й бути кращими.

Фото без опису

З перших хвилин матчу наші гравці пропонують жорстку силову гру, і відразу починають «розстрілювати» суперника, але за них ще грає каркас воріт. (Стійка прийняла на себе 6 ударів степанчан тільки в першому таймі!)  Але ж, все таки  на 12 хвилині гри наша команда  відкриває рахунок  – 0:1. Гол забиває Мірошніков. Тут варто відзначити, що резервів у черкащан для підсилення матчу не багато: Агарін М. відсутній, а Вакуленко має дещо втомлений вигляд. А от «Росава-Наша Ряба» демонструє не лише відмінну фізичну підготовку, а й влучно б’є поворотах, як у випадку з ударом Мірошникова після пасу Конюші на 17 хвилині гри – 0:2. Перший тайм так і закінчився з рахунком 0:2.

Рахунок на табло після першого тайму змушує «Громаду» йти вперед, де їх зустрічає міцний захист степанецької команди. Зі свого боку «Росава-Наша Ряба» Степанці не лише успішно обороняється, а й активно діє попереду, де на 25 хвилині Франчук Ігор знову змушує воротаря із протилежної команди виймати м’яч із воріт – 0:3. 

До закінчення матчу командам залишилося зіграти ще 12 хвилин, а «Громада» вже програвала 0:4, Ілля Никитенко забив після пасу Мірошнікова . Здається команду із Степанців сьогодні вже ніщо не зупинить. Щоправда ближче до фінальної сирени черкащанам нарешті вдається забити два м’ячі. 

Фінальна сирена фіксує перемогу команди «Росава – Наша Ряба». 

Фото без опису

До кінця чемпіонату залишилась одна гра проти команди з с. Червона Слобода. На жаль піднятись в турнірній таблиці навряд чи вдасться. Незважаючи на те, що футзал не є основним видом спорту для ФК Росави, команда завоювала нових прихильників серед Черкаських любителів футболу і місцями показувала дуже пристойний рівень гри ( як от наприклад проти «Громади» ).

Не можна виправдати і деякі суддівські рішення, які повпливали на результат (гра з Яснозір‘ям ледь не призвела до масової бійки, в результаті чого на відео явно видно грубі помилки арбітрів). 

ФК Росава ДЯКУЄ своїм вболівальникам,  які підтримували команду протягом всього зимового сезону. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь