A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

“Хліб усьому голова”

Дата: 01.08.2017 08:36
Кількість переглядів: 710

З таких слів 28 липня розпочалося традиційне свято  обжинок  ,яке відбулося у затишному Павлівському сільському клубі.

Через  грозу організатори були вимушені були перенести захід у місцевий будинок культури . Але це не завадило  провести чудове свято обжинок  .

На святі обжинок присутніх привітали голова Степанецької об’єднаної  територіальної громади Олександр Яременко, керівник ТОВ «Мир-Сем» Валентина Балинська. Староста села Павлівки Леонід Дука, звернувся до односельчан і представників ТОВ «Мир-Сем» зі словами подяки та привітаннями

На цьому найважливішому для селян святі своїх земляків концертом вітали учасники художньої самодіяльності: колектив Павлівського  будинку культури, Келебердянський колектив “Дивоцвіт”  та ансамбль “Келебердяночка”, а також колектив Миронівського будинку культури.  .

 А потім відбувалося справжнє святкове дійство – з піснями й танцями . Цікавою частиною свята були виступи школярів .танці, пісні , вірші  у виконані дітей підіймали настрій і радували серця кожного хто знаходився в тій маленькій затишній залі. Організатори наполегливо попрацювали , щоб створити таке чудове свято.

Родзинкою свята став танець  новоствореного танцювального колективу, у складі якого  брали участь жителі села Павлівки . Цей дебют зірвав хвилю  овацій . На фінальній пісні вимкнулося світло ,але артисти не запанікували і продовжили співати акапельно. Зал підтримав їх - почав вмикати  ліхтарі на мобільних телефонах, а потім за допомогою ліхтаря з відеокамери освітили сцену .

Після святкової частини  кожен   поласував караваєм  та іншими  смаколиками  . Хоча  погода не сприяла подальшому святкуванню , але жителі села були задоволені .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь