A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮВІЛЕЙНА ГРА НА КУБОК ЯРЕМЕНКА

Дата: 21.11.2017 10:54
Кількість переглядів: 732

18 листопада в селі Степанці на стадіоні "Маракана," згідно старої, доброї традиції, в пам`ять про колишнього директора школи розігрався кубок імені І.Ф. Яременка з футболу.

                                   

Це свідчить про те, що ця людина залишається в пам`яті вдячних випускників, односельців, друзів, колег та прихильників цього чудового виду спорту, який об`єднує в собі цілі покоління. Ця зустріч шанувальників м`яча була на цей раз ювілейною, всі учасники зібралися в двадцяте. Іван Федорович залишив після себе на цій землі світлий і незабутній слід в пам`яті рідних, близьких, друзів. Він був щирою, доброю, коли потрібно, навіть і строгою, але справедливою людиною. Він прожив не довге, але повноцінне, насичене життя, підняв на ноги своїх синів, навчив їх жити для людей. Справу всього життя він передав у надійні руки своїх дітей.

Все це дійство традиційно розпочалось із відвідування могили Івана Федоровича та покладання квітів. Було промовлено багато теплих слів та згадано безліч цікавих, яскравих і незабутніх моментів із життя цієї чудової людини. А вже на стадіоні урочисто підняли прапор та вшанували пам`ять покійного хвилиною мовчання. Пролунали вітальні слова від представників Степанецької школи, в особі Козак Ірини Василівни та Чорноіван Світлани Миколаївни. Потім до учасників звернулися голова Степанецької ОТГ Яременко О.І. та директор Степанецької школи Яременко С.І., також своє слово до гравців обох команд промовив голова федерації футболу Корсунь-Шевченківського район у Євгеній Судаков.

              Після урочистої частини команди перевдягнулись, розігрілись та розпочали запекле змагання за перемогу.

Перший тайм розпочали гравці Степанецької команди, вони ж контролювали хід гри. Перший момент було створено вже на 3 хвилині матчу, На ударну позицію вивели Коваленка Сергія, але він не зміг переграти голкіпера. У першому таймі команди створили близько 10 моментів, однак без забитих м'ячів.

У другому таймі були більш активні гравці Степанецької команди, вже на 3 хвилині Рисенко Олександр переграв голкіпера. Той же Рисенко, через декілька хвилин зробив дубль і віддав гольову передачу на Яременка Олександра Івановича. Вже всі думали, що гру закінчено, але за 10 хвилин Корсунчани зрівняли рахунок і звели гру до серії пенальтів. В серії пенальтів сильнішими стали гравці Степанецької команди. Гру закінчено з рахунком 4:3 на користь господарів футбольного поля.

По закінченню гри всі учасники мали змогу скуштувати смачну, наваристу кашу та гарячу юшку, які були дуже доречними після виснажливої гри .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь