A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Депутати сільської ради вже тричі встигли провести сесійне засідання

Дата: 24.07.2017 11:13
Кількість переглядів: 801

Відповідно до норм чинного законодавства, 16 травня відбулося перше сесійне засідання, на якому новообраний  голова склав присягу, а депутатам Степанецької сільської ради урочисто вручили посвідчення депутатів.

Фото без опису

 

 


        На початку першого засідання голова Степанецької сільської виборчої комісії Людмила Фурманенко розповіла про виборчий процес та його результати. 
«До списку виборців було включено 4 432 особи. Степанецька виборча комісія зареєструвала 7 кандидатів на посаду голови та 115 кандидатів у депутати до Степанецької сільської ради. Всього у голосуванні взяли участь 2 821 виборець, що становить 63,6% від загальної кількості виборців», - зазначила голова виборчої комісії.
        Після загальної інформації стосовно перебігу виборів, очільниця виборчої комісії привітала новообраних голову громади Олександра Яременка, а також 22-х депутатів та вручила їм посвідчення народних обранців.

Так, депутатами Степанецької сільської ради стали: Володимир Топалов, Олександр Бендерський, Михайло Святун, Тетяна Зуб, Тетяна Костенко, Ігор Коваль, Марія Костенко, Ольга Величко, Олена Крикун, Валентина Балинська, Олена Житарєва, Валентина Горова, Сергій Савчук, Наталія Дудка, Леся Трофимчук, Наталія Вовчинська, Юлія Пустовойт, Олександр Арсеєнко, Віктор Назаренко, Станіслав Яременко, Сергій Чугреєв, Микола Бабич.

На другому сесійному засіданні депутатський корпус новоствореної Степанецької ОТГ проголосував за ряд кадрових рішень, серед яких посади секретаря сільської ради, заступників та керуючого справами Степанецької сільської ради.
        Секретарем сільської ради обрали Юлію Пустовойт. Першим заступником голови Степанецької громади призначили екс-голову Канівської РДА Сергія Дубенця. Посаду заступника з гуманітарних питань обійматиме Юлія Мітакі, а керуючою справами сільської ради буде екс-секретар сільської ради Наталія Вовчинська.
         Також на засіданні було оголошено про створення двох фракцій - «Аграрної» та «Рідна Канівщина», затверджено перелік постійних комісій, що працюватимуть в депутатському корпусі, їх персональний склад, а також проголосовано за положення про виконавчий комітет та положення про старост.

Окрім цього,  депутати затвердили  Регламент Степанецької сільської ради і штатний розпис апарату ОТГ.

На третьому сесійному засіданні депутати підтримали заяву чинного секретаря сільської ради Юлії Пустовойт про звільнення її із займаної посади. Натомість депутатський корпус підтримав обрання на посаду секретаря Наталії Вовчинської.

Також на сесії внесли зміни до бюджету у межах додаткового перерозподілу коштів, до Регламенту Степанецької сільської ради та складу постійних депутатських комісій.

Окрім цього, було прийнято рішення про об’єднання бюджетів сільських рад, які входять до складу Степанецької об’єднаної територіальної громади, та затверджено план роботи сільської ради на наступні півроку.

Наступне - четверте - сесійне засідання, за попередньою інформацією, заплановано провести 1 серпня у залі Степанецького будинку культури о 10.00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь