A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

  Вітаємо Бобир Марію Олексіївну

Дата: 27.10.2017 11:27
Кількість переглядів: 759

15 жовтня 1925р. народилася Бобир Марія Олексіївна жителька села Степанці,яка в цьому році відсвяткувала свій  92 день народження.

Фото без опису

Фото без опису

Нелегка доля випала цій жінці. Маючи освіту лише 2класи, Марія Олексіївна була простою наймичкою. У 1942 році була вивезена до Германії і до самого визволення працювала на шахті. У 1945р. після визволення американськими військами,додому поверталися пішки, йшли  до самої Польщі. Вже на Батьківщині Марія вийшла заміж ,народила діток і в любові,дружбі,злагоді,повазі прожила довге життя зі своїм чоловіком. Та на жаль у 2011році Марія Олексіївна поховала свого чоловіка,ця подія підкосила її здоров'я. Але завдяки люблячій родині,що завжди підтримувала один одного,  вона  повернулася до життя. Адже вона не звикла сидіти на одному місці,вона 35 років пропрацювала у колгоспі,була шанована у ланці. Та й зараз,не дивлячись на свій поважний вік, порається сама по господарству.

         І ось цю радісну подію,з нагоди святкування дня народження, Марію Олексіївну зібралися привітати рідні,близькі, а також секретар Степанецької сільської ради Вовчинська Наталія Миколаївна, депутат сільської ради Чугреєв Сергій Іванович. Привітали цінним подарунком, щирими словами та святковим пирогом,який власноруч спекла Вовчинська Н.М.

 

18 жовтня 2017 року жителька с. Мартинівка Канівського району Черкаської області Миколенко Ганна Іванівна відзначила 95 – річницю з дня свого народження. Ганна Іванівна проживає в с. Мартинівка з 2002 року разом з сином та невісткою. До цього все своє життя прожила і пропрацювала вчителькою російської мови та зарубіжної літератури с. Тіньки Чигиринського району Черкаської області. Ганна Іванівна веде активний та здоровий спосіб життя, чого й бажає всім нащадкам.

Ювілярку теплими словами та подарунком привітала в. о. старости Мартинівського старостинського округу Алла Василівна Бусля.

У селі Павлівка живе хороша,привітна жіночка, колишня робітниця ланки,чудова мама,любляча бабуся-це Головач Марія Гнатівна, яка 21 жовтня відсвяткувала свій ювілей – 90-річчя із дня народження.

         З днем народження  ювілярку привітали: заступник Степанецького сільського голови Мітакі Ю.В.,Балинська В.І. директор ТОВ  СНЦ «Мир-Сем», староста села Павлівка Дука Л.М. Вітали цінним подарунком, квітами,смачним тортом,теплими словами та побажаннями від щирого серця міцного здоров'я, довголіття, поваги від людей та любові від рідних.

         Гостей привітно та гостинно зустрічала родина Марії Гнатівни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь