A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Пророблена робота на старостинських округах

Дата: 27.10.2017 11:28
Кількість переглядів: 795

За 5 місяців існування громади  було пророблено багато роботи на старостинських округах,якої можливо не видно на перший погляд. Деякі пересічні громадяни цього не бачать, а мешканці цих сіл відчувають.

Хочеться розповісти  про пророблену роботу.

 На неодноразове звернення жителів села Павлівка та Новоукраїнка,які  просили  зробити  дорогу  на кладовище.На що відгукнулася Балинська В.І. директор  ТОВ  СНЦ"Мир- Сем", було завезено щебінь та гран.відсів тапроведеноремонт дороги до кладовища.

 

А також проведено поточний ремонт дороги в с.Новоукраїнка між вулицями Лісова та Гора завезено щебінь та відсів, відгрейдеровано та впорядковано, протяжність 300 метрів і все це за власні кошти ТОВ  СНЦ"Мир- Сем".Закуплено нові сценічні костюми для художнього колективу «Кумоньки», спонсорська допомогаТОВ  СНЦ"Мир- Сем" Балинської В.І. 
 

У Горобіївці за рахунок соціальної угоди було поставлено 4 автобусні зупинки; обгороджено кладовище та розчищено від бур'янів і кущів.Зроблено ремонт дороги по вул.Чупилки- засипано щебнем та гран.відсівом 1км. Зроблено ремонт дороги по вул.Миру- засипано щебнем 800м.Проведено вуличне освітлення-15 ліхтарів і все це за кошти керівника СТОВ «АК «Степанецьке» М.В.Бабича.

 

При в'їзді в центр села Степанці було відремонтовано відрізок дороги місцевого значення  за кошти депутатів районної ради - Олександра Васильовича Сімперовича , Петра Васильовича Добровольського , Володимира Пилиповича  Плисюка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь