A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

"На крилах поезії"

Дата: 19.03.2018 12:49
Кількість переглядів: 769

Фото без опису Чудового весняного дня 16.03 2018року в приміщені Степанецької школи відбулося літературне свято поетичного слова "На крилах поезії",присвячене літературі рідного краю. Передував цьому дійству тиждень мови та літератури, який проходив у школі, під час якого учні досліджували історію поетичної спадщини наших місцевих поетів та письменників, наших земляків.

Фото без описуЦікаві матеріали про це зібрала Скляренко О.О., вчитель української мови та літератури. Учні і гості цієї зустрічі почули від неї дуже цікаві та зворушливі історії про людей, які жили і зараз живуть поряд із нами, творять свою поезію, а про них ми і не все знаємо на цей рахунок, тому було дуже цікаво послухати про них.

Фото без описуНа це свято творчості були запрошені гості, які теж не байдужі до рифми : це студійці літературної спілки "Зорянка" міста Канів Шкурченко Лідія Петрівна та

Фото без описуХоменко Людмила Миколаївна

Фото без описутакож вчителька початкових класів Момро Вікторія Іванівна,яка виступала в цих стінах вперше, як поетеса, і представила на розсуд своїх учнів і колег дуже добрі і світлі рядки. 

Фото без опису Півтори години злетіло, як одна мить. Учнів заполонила красота рифмованого слова, адже деякі з них теж здатні до написання віршів. Дуже красиво і виразно діти продекламували вірші Лідії Петрівни, мабуть тому, що вони і самим їм дуже сподобалися.

Фото без описуФото без опису

Також звучали авторські пісні на вірші Хоменко Л.М. і просто пісні у виконанні Козак Алли Василівни, Козак Ірини Василівни та Почтара Сергія Володимировича в подарунок для гостей і всіх присутніх в залі.

Фото без описуЦей прекрасний, пізнавальний захід підготувала і провела чудова жінка з  небайдужою душею до всього чарівного, Колошмай Наталія Миколаївна, так тонко відчувати красу вміє тільки людина витончена і обізнана, тому і організовує такі гарні і приємні зустрічі.

Фото без опису

В кінці свята діти підходили до гостей за автографами.

Фото без опису

Є надія, що такі літературні зібрання стануть доброю традицією в стінах нашої школи і не тільки. Адже допоки шанується наше слово, допоки і живе наша нація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь