A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Берем курс на благоустрій

Дата: 12.12.2017 15:31
Кількість переглядів: 625

Села нашої громади потребують проведення робіт по благоустрою своїх територій. В зв`язку з цим проводиться набір штатних одиниць. І вже є певні результати.

Майже кожному жителю Мартинівського старостинського округу знайомий працівник колишньої Мартинівської сільської ради, місцевий житель - Кравченко Сергій Юрійович.

Фото без опису

Після об’єднання сіл в Степанецьку ОТГ (в тому числі і с. Мартинівка,  с. Дарівка, с. Ключники) Сергій продовжив свою трудову діяльність комунальним працівником вже в Степанецькій ОТГ. Він трудолюбивий, відповідальний, завжди готовий прийти на допомогу кожному, хто її потребує.

Сергій закінчив Мартинівський НВК, здобув вищу освіту в Київському авіаційному університеті за спеціальністю обладнання повітряних суден. Незважаючи на здобуту вищу освіту, ніколи не цурається роботи, якою б вона не була. Адже проводити благоустрій в своєму рідному селі нелегка праця, тому що для вирізання чагарників, косіння трави, підтримки чистоти в місцях загального користування необхідно бути терплячим, наполегливим, сумлінним.

Фото без опису

         З 1 листопада цього року Полствинський старостинський округ отримав штатну одиницю робітника з благоустрою. Минув лише місяць, а жителі села вже помітили, що центральна вулиця розширилась і посвітлішала, зникли однорічні чагарники.

Фото без опису

Молодий і енергійний Артем Андрєєв, який виконує цю роботу, говорить, що можна було б розчистить і більшу територію, проте він займається не лише розчищенням кущів, а й порубкою дров та опаленням приміщень ФП і пошти, та адмінприміщення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь