A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Первоцвіти – безцінний дар природи

Дата: 31.03.2018 07:14
Кількість переглядів: 1206

Акція "Збережемо первоцвіти" в дії

 

У Малоржавецькому НВК 12 березня стартувала акція "Збережемо первоцвіти". У рамках акції класний керівник 6 класу Віта Вікторівна БАЛА виготовила серію буклетів які несуть інформацію про первоцвіти. Ознайомила школярів із різними видами рослин, місцями їх зростання, легендами. 
Ніжні весняні створіння несуть нам довгоочікувану новину "Прийшла весна". Радує та милує око первоцвіт. Краса. Весняна Краса. Хай же залишається вона такою красивою і недоторканою. Хай людські руки не нищать життя, ноги не топчуть, а душі не крають! З весною всіх Вас!. Добра і щедрості до вашої оселі, щастя до родини.

Учасники природоохоронної акції "Збережемо первоцвіти" дізналися, чому більшість квітів перебуває під охороною, які з них занесені до Червоної книги України, яке їх значення у природі.
Лариса Михайлівна ПАЛІЙ класний керівник 7 класу, учитель української мови та літератури підготувала чудову презентацію про первоквітучі рослини. Яка то краса коли ще все навкруги вкрите сніговим покривом, а маленькі тендітні квіточки прориваються через снігову ковдру. Дорогі діти! Шановні жителі округи! Бережіть природу! Бережіть усе живе! Мати Земля всіх нас щиро віддячить.

До акції долучилися і школярі молодших класів Малоржавецького НВК 
Весна…Зелене царство природи поступово прокидається. На прогрітих сонцем галявинах з дивовижною силою проростають рослини – первоцвіти, які пристосувались цвісти тоді, коли в лісі на деревах ще нема листя, і кожен теплий сонячний промінчик доходить до самої землі.
Первоцвіти – безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса лісів. Як мало ми знаємо про ці дивні рослини – первоцвіти. Їм не страшні ні раптовий сніг, ні люті морози – до примх погоди вони прекрасно пристосувались. Учитель початкових класів Людмила Петрівна РИБАК ознайомила учнів з провісниками весни первоцвітами. Підготувала презентацію з цікавими загадками про рослини, наголосила на бережливому ставленні до природи.

В рамках акції загін "ЮДЕП"- юні дослідники екологічних проблем підготували та провели виховні години "Первоцвіти просять захисту"

До акції долучилися класні керівники, учителі біології, природознавства та географії, української мови та літератури, вчителі-початкових класів, вчитель образотворчого мистецтва, вчитель трудового навчання.

Організатор заходу класний керівник 6 класу Віта Вікторівна Бала.

 Світлини та фотозвіти висвітлені на сторінках сайту "Юнацький корпус Джура-первоцвіти"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь