A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Молоді спеціалісти - перемоги для громади !

Дата: 24.04.2018 10:31
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

21 квітня 2018 року згідно положення обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України відбулася Спартакіада працівників закладів освіти Черкаської області. В різних видах змагань взяли участь представники Канівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України: Крячок Олег Васильович, вчитель фізичного виховання Бобрицького НВК (настільний теніс); Фрунт Катерина Володимирівна, вихователь ДНЗ «Сонечко» м. Канів (настільний теніс); Сітніков Володимир Олександрович, вчитель ЗОШ №4 (шахи); Баланович Оксана Леонідівна, вихователь ДНЗ «Білочка» Степанецького ОТГ (шахи); Костенко Олександр Вікторович, вчитель географії Мартинівського НВК Степанецької ОТГ (шашки); Солодка Оксана Сергіївна, музичний керівник ДНЗ «Сонечко» м. Канів (шашки);Попенко Іван Пилипович, голова міськкому Профспілки працівників освіти (дартс); Баліцький Сергій Анатолійович, вчитель малювання Бобрицького НВК (біг 1500 м та стрибок в довжину з місця); Семенова Віолетта Олександрівна, головний спеціаліст відділу сім`ї,  молоді та спорту Степанецького ОТГ (біг 800 м та стрибок в довжину з місця);

Фото без опису

Дорошенко Олександр Іванович, вчитель фізичного виховання Малоржавецького НВК Степанецького ОТГ (біг 1000 м та стрибок в довжину з місця); Палій Лариса Михайлівна, вчитель української мови та літератури Малоржавецького НВК Степанецького ОТГ (біг 400 м та стрибок в довжину з місця); Пінчук Олександр Валентонович, керівник гуртка Канівського Будинку школяра та юнацтва (підтягування на перекладині); Точена Ганна Михайлівна, психолог ДНЗ «Дударик» м. Канів (згинання й розгинання рук в упорі).
Кожний учасник змагань показав себе якнайкраще у своєму виді спорту та приніс позитивний результат для загального рахунку команди. Вітаємо з перемогою Семенову Віолетту (І місце з бігу на 800 м) та (І місце зі стрибків з місця) серед учасниць до 35 років серед освітян області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь