A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ФК "Росава-Наша Ряба" в 1/4 фіналу кубку Черкаської області з футболу!!!

Дата: 25.04.2018 10:28
Кількість переглядів: 976

Фото без опису

«Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) - «Росава-Наша Ряба» (Степанці) - 2:2 (основний час), 0:0 (додатковий час), 5:6 (по пенальті)

Кубок Черкащини - 2018. 1/8 фіналу.

21 квітня 2018р. Золотоноша. Стадіон «Колос»

Арбітраж матчу: Фощій Ю.(Черкаси), Коливай О. (Сміла), Шульга С. (Кам'янський р-н)

«Златокрай-2017»: О.Манжела, О.Котелюх, М. Безгуба М., І.Дробітько (О.Удовика, 64) , О.Коркішко, О.Алєксєєв (Д.Логвиненко,105), Д.Сидоренко (А.Іскра, 50) , О.Аргєєв (М.Дровольський, 75), К. Мітленко, А.Хрипченко (В.Блонський, 46), В.Панченко (С.Приходько, 76).

Почесний президент: О.Лісовий, президент: С.Макаренко, головний тренер: М.Безгуба.

 

«Росава-Наша Ряба»: О. Сорокін, І.Нікітенко, О.Баранов (В.Петришин, 75), О.Бовшик, П.Понежда, І.Франчук (А.Вовк, 57), В.Франчук (В.Матяш,50), А.Харченко (О.Бабаєв, 50), В.Столяр (О. Конюша, 71), М.Головко (О. Болюк,85), О.Панічев (І.Кісіль, 55). Головний тренер:В.Запара.

Голи: Мітленко (50 хв. з пен.), Аргєєв (60 хв.) - Бовшик (14 хв.), Головко (38 хв.)

Фото без опису

 

Цей матч був одним із центральних 1/8 фіналу розіграшу обласного кубку. Основною причиною підвищеної уваги до гри був той факт, що зустрічалися команди з однієї ліги. Усього таких пар було три.

Фото без опису

На початку гри господарі поля тримали м`яч і контролювали хід гри. "Росава- Наша Ряба" теж провела декілька перспективних атак .І вже  на 14 хвилині Бовшик, вигравши підбір,підробив і по замислуватій траекторії загнав круглого прямісінько в дев`ятку 0:1. Після цього гравці "Златокраю" почали діяти гостріше і мали кілька нагод вразити ворота Сорокіна, але, натомість, Франчук В. тонкою передачею вивів Головка М. один на один із голкіпером господарів 0:2.

Фото без опису

Після перерви степанчани мали прекрасну нагоду довести рахунок до розгромного, але Панічев О. змарнував чудову нагоду. На 50 хвилині матчу в штрафному майданчику нашої команди м`яч по-зрадницькі влучив в руку захиснику Понежди П. 1:2, золотонісці впевнено реалізували одинадцятиметровий, і далі діяли дуже агресивно, з великим бажанням. На 60 хвилині добилися свого 2:2, після розіграшу штрафного зрівнює рахунок Аргєєв, який чітко зіграв на добиванні. Безкомпромісна боротьба точилася до кінця матчу, команди обмінювалися небезпечними моментами, але переможця так і не визначили.

В додатковий час обидві команди проявили жагу до перемоги і віддали всі сили на полі. Створювали небезпечні моменти, але втілити їх в голи не вийшло. Втома давалася в знаки.

Фото без опису

Далі була серія пенальті. Спочатку шанс виграти мав "Златокрай", але вирішальний удар Сорокін парирував. Ціна помилки зросла, і ,аж після 8 удару знову , той же Сорокін відбив пенальті , а Болюк О. чітко реалізував свою спробу. 5:6 - рахунок серії пенальті. ФК "Росава-Наша Ряба" в 1/4 фіналу кубку Черкаської області з футболу!!!

Серія пенальті 

https://m.youtube.com/watch?v=jM_G8Xhwbi0&feature=youtu.be

Висловлюємо щиру подяку нашому спонсору ПрАТ"Миронівська птахофабрика".

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь