A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Разом можливо подолати все

Дата: 25.04.2018 10:58
Кількість переглядів: 642

Фото без опису

Згідно висновків створеної в Степанецькій ОТГ комісії для визначення дерев під вирізку, до якої входять представники екологічної інспекції, в селі Полствин була проведена робота по вирізуванню аварійних дерев, які внаслідок старіння стали загрозою для руху транспорту по дорозі, та становили небезпеку для житлових приміщень, на які під час бурі чи сильного вітру вони могли б упасти, та на щастя проблему усунено вчасно.

Фото без опису

Але справа ця дуже не легка, адже звалити високе дерево та ще й у населеному пункті не так просто. Без спеціальної техніки не обійтися. Та коли на чолі нашої громади знаходиться справжній господар, то і труднощі поступаються, і проблеми вирішуються. Саме Олександр Яременко, голова нашої громади звернувся до керівника ПрАТ"Миронівська птахофабрика"Форстяної Ольги Миколаївни з проханням надати спеціалізовану машину, обладнану належним під`йомним механізмом, щоб можна було, згідно правил безпеки добратися до високих гілок, та благополучно їх зрізати.

Фото без опису

До справи долучилися і працівники КП "Благоустрій", які розрізали повалені дерева, та прибирали територію від гілок та сміття. Виконуюча обов`язки старости Оксана Савенко та жителі села Полствин вдячні голові громади і всім тим, хто брав участь у проведенні робіт з розчищення зелених насаджень. Адже гуртом можливо подолати майже всі труднощі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь