A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК УРОЧИСТО ВІДКРИТО

Дата: 04.06.2018 12:11
Кількість переглядів: 779

1 червня до  Дня захисту дітей при сприянні та фінансуванні ПрАТ «Миронівської птахофабрики»,  у селі Степанцях відкрито новий дитячий майданчик,

Фото без опису

який було встановлено  працівниками  СКП "Благоустрій" та при участі і колосальній допомозі депутата Степанецької сільської ради Сергія Івановича Чугреєва, якому допомагали небайдужі жителі вулиці Слобода . Адже окрім майданчика вони встановили для старших діток велику гойдалку, футбольні ворота, баскетбольне кільце та турніки.

На це свято дитинства і радості було запрошено почесних гостей: Ольгу Миколаївну Форостяну, директора ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та представників благодійного фонду «Урожай громаді». Адже почесну місію перерізування стрічки було покладено саме на Ольгу Миколаївну та господаря нашої громади.

 Степанецький сільський голова ОТГ Олександр Яременко подякував керівництву ПрАТ «Миронівська птахофабрика» МХП та ТОВ «НВФ «Урожай» МХП за сприяння і підтримку проектів для сільських громад Степанецької ОТГ.

Фото без опису

 А щоб свято видалося незабутнім, ТОВ «НВФ «Урожай» МХП та БФ «Урожай – громаді» щедро подарували малюкам та їхнім батькам веселі розваги на батуті та надувній гірці, також,майже все населення вулиці смакували безкоштовною солодкою ватою.

За активну участь у святі, всіх дітей, хто був задіяний в урочистій програмі Сергій Чугреєв обдарував веселими призами.

Фото без опису

 

Мами малюків теж не були осторонь -  напекли діткам різних смаколиків, які малюки залюбки коштували після урочистої частини, яку допомогли організувати Юлія Вікторівна Мітакі, заступник сільського голови із гуманітарних питань та завідуюча сільським клубом села Павлівка Тетяна Олегівна Яременко. Завдяки їм свято було наповнене і віршиками, і веселими піснями, і словами вдячності для спонсорів та організаторів такого чудового і світлого свята дитячого щастя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь