A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Підсумкова нарада закладів освіти

Дата: 20.06.2018 00:11
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

13 червня  2018 року відбулася  підсумкова нарада керівників закладів освіти. На нараді були присутні сільський голова О.І. Яременко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Т.М. Дорошенко , працівники відділу освіти, молоді та спорту, голова Канівської міської організації профспілки працівників освіти  і науки України І.П. Попенко та керівники закладів освіти Степанецької ОТГ.

         Керівники  прозвітували про основні напрямки та підсумки діяльності навчальних закладів за 2017/2018 навчальний рік. У доповідях були висвітлені такі питання:

- персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у навчальному закладі за звітний період;

- вжиті керівником заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази навчального закладу;

- залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання;

- вжиті заходи щодо забезпечення навчального закладу кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільність їх розстановки;

- соціальний захист, збереження та зміцнення здоров'я учнів та педагогічних працівників;

- залучення педагогічної та батьківської громадськості навчального закладу до управління його діяльністю, співпраця з громадськими організаціям;

- дисциплінарна практика та аналіз звернень громадян з питань діяльності навчального закладу. Реагування керівника на зауваження та пропозиції, викладені батьківським комітетом, радою та піклувальною радою, батьками, представниками інших органів громадського самоврядування.

Керівники зазначили, які завдання планують реалізувати у наступному навчальному році.

    Фото без опису

     Сільський голова О.І. Яременко рекомендував керівникам активізувати роботу щодо участі у проектах із залучення додаткових коштів фінансування. та висловив прохання батьків дітей до 3 років щодо відкриття ясельної групи. Сільський голова пообіцяв сприяти вирішенню цього питання, вивільнивши приміщення, яке на сьогоднішній день займає сільська рада.

         Т.М. Дорошенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту, доручила директору ЗДО «Білочка» Козак Л.М. проаналізувати потребу у відкритті групи для дітей до 3-х років, здійснивши облік дітей цієї категорії.

         На виконання розпорядження голови Т.М. Дорошенко здійснила заходи з обліку дітей та учнів Степанецької сільської ради ОТГ, визначивши відповідального за облік дітей та консолідувавши заклади освіти до проведення цієї роботи з метою забезпечення здобуття дітьми шкільного віку загальної середньої освіти.

         Голова Канівської міської організації профспілки працівників освіти  і науки України І.П. Попенко попросив керівництво шкіл зібрати доступний матеріал про вчительські династії для нової книги з робочою назвою «Учительські династії Канівщини», яку започатковують журналісти газети «Дніпрова зірка» спільно з Канівською міською організацією профспілки працівників освіти  і науки України.

Також розглянуто ряд робочих питань, зокрема, щодо зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь