A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

91 рік – а душа юнака.

Дата: 20.06.2018 09:16
Кількість переглядів: 847

19 червня прекрасного літнього дня народився хороший чоловік із світлою, чуттєвою душею – Микола Іванович Акулінін, який має за плечима вагомий багаж життєвого досвіду та людської мудрості.  Сьогодні він святкує свій День Народження вже 91-й раз. На обличчі – усмішка, в очах -  юнацький вогонь, а в душі – весна. Мов хлопчисько, цілісінький день в очікувані гостей і якогось дива, мов у дитинстві. І його чекання не було даремним. Поздоровити іменинника приїхала Наталія Миколаївна Вовчинська, секретар сільської ради, яка і організувала для Миколи Івановича сюрприз – за власні кошти надрукувала його вірші , які він пише дуже давно, у відомому журналі і ,з нагоди такого свята, презентувала імениннику примірник із чудовими творами. Також Наталія Миколаївна не забула і про солодкий подарунок, адже вони із Миколою Івановичем давні друзі, і хто, як не вона знає, що він ще той ласун, тож привезла в подарунок пиріг, який спекла власними руками та коробку цукерочок із чорного шоколаду, адже він їх  просто обожнює.

До привітання також приєднався і Петро Васильович Добровольський, начальник відділу ЖКГ Степанецької ОТГ, адже вони давні знайомі, отож обидва були раді зустрічі. А ще у Миколи Івановича велика і дружня родина – діти, онуки, правнуки, які всі дуже люблять цього вже літнього, але  мудрого чоловіка, який випромінює своїм серцем стільки тепла і доброти, що можна обігріти весь світ. На честь іменинника прозвучало багато щирих побажань здоров’я, бо воно в такому віці дуже потрібне, радості і простого, затишного щастя, яке так необхідне кожному.

А Микола Іванович теж не залишився у боргу і потішив всіх присутніх своїми чудовими віршами, які він написав своїм серцем. Тож віка і здоров’я  цьому прекрасному, світлому чоловікові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь