A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Відділ земельних ресурсів звітує!

Дата: 02.07.2018 16:24
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

Відділ земельних ресурсів є виконавчим органом Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади, основним завданням якого є забезпечення реалізації прав громадян та юридичних осіб у сфері земельних відносин.

Протягом І півріччя 2018 року, працівниками відділу постійно велась консультаційна робота по питаннях раціонального використання земель, надання у власність та користування, приватизації земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилих будинків, ведення особистого селянського господарства, виділення земельних ділянок під комерційну діяльність, зміни цільового призначення земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою тощо.

За 6 місяців 2018 року до відділу надійшло 45 звернень від суб’єктів земельних відносин щодо забезпечення конституційних та законних прав громадян на землю. Опрацьовані звернення, були сформовані в висновки і рекомендації та подані на розгляд депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, містобудування, земельних відносин та охорони природи.

За звітний період відділом проведені роботи з інвентаризації земель та реєстрації права комунальної власності на 13 земельних часток (паїв) які визнані судом відумерлою спадщиною. Підготовлено матеріалів по 76 земельних частках (паїв) для проведення процедури визнання спадщини відумерлою в судовому порядку. Також сформовано пакети документів для оформлення права власності на земельні ділянки закріплені за закладами освіти, культури та місцевого самоврядування, а саме підготовлено проекти рішень та розпочато процедуру формування земельних ділянок під цілісними майновими комплексами Степанецької СШ І-ІІІ ступенів, Мартинівського НВК І-ІІІ ступенів, Малоржавецького НВК І-ІІІ ступенів, Горобіївського НВК І-ІІІ ступенів та дитячого садочку «Теремок» в селищі Степанецькому.

Відділом планово ведеться робота по забезпеченню виконання комплексу робіт з виготовлення генеральних планів населених пунктів Степанецької громади.

 

 

Начальник                                                                                      В.Б.Гаврищук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь