A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Партнерство між бізнесом та місцевою владою

Дата: 26.07.2018 17:04
Кількість переглядів: 739

Партнерство між бізнесом та місцевою владою є важливим для обох сторін, оскільки воно дозволяє підвищити ефективність проектів, водночас скоротивши витрату ресурсів на їх реалізацію. Співпраця Степанецької сільської ради та БО «Благодійний фонд «Урожай-громаді» - це партнерство для досягнення спільної мети в напрямку розвитку громадянської свідомості в сільських громадах через побудову взаємовигідного партнерства та власний приклад самодостатності, професійного зростання та гідного рівня життя.

Прикладом такої взаємодії між владою та бізнесом стали роботи по втіленню в життя проектів Степанецької сільської громади, які перемогли в конкурсі мікро-грантів "Час діяти", оголошеного БО "Благодійний фонд "Урожай-громаді", а саме:

в рамках проекту, "Заклади громадського харчування в громади!», ведуться ремонтні роботи в приміщенні колишньої їдальні в селі Горобіївка. Планується провести ремонт приміщення, придбати меблі та розпочати роботу закладу для задоволення потреб населення;

проект «Крок до нової української школи», метою якого є турбота про здоров’я учнів перших класів всіх навчальних закладів Степанецької громади та забезпечення учнів одномісними антисколіозними партами з регулюванням висоти, перебуває на стадії проведення процедури закупівлі;

по проекту «Дозвольте бути красивими», який реалізується у Полствинському старостинському окрузі проводяться роботи по облаштуванню приміщення для встановлення спортивних тренажерів та перукарського обладнання. Допоможемо жінкам бути доглянутими!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь