A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОДОРОЖ У ЧАСІ

Дата: 30.07.2018 15:35
Кількість переглядів: 1590

Вкотре Валентина Іванівна Балинська, директор ТОВ «Мир-Сем», напередодні сільського свята «Обжинки», яке відбудеться 4 серпня ,приємно вразила своїх працівників та їх половинок поїздкою до міста Київ в боулінг-клуб «Дельтоплан».

Всі чудово провели вихідний. Під час спільної гри відчули командний дух і гордість за самих себе та своїх земляків, які прикладають всі свої зусилля як під час жнив, так і в години дозвілля.

Та поїздка не обійшлася тільки боулінг-клубом, Валентина Іванівна подарувала своїм підопічним ще й подорож у часі. Екскурсія продовжилася в село Копачів Обухівського району до Древнього Києва в парк «Київська Русь» та ще й потрапили на святкування Дня Хрещення Київської Русі.

Все почалося з костюмованого параду історичних персонажів, які передували прийняттю християнства на Русі, а також з'явилися в подальшій історії нашої держави.

Працівники товариства  «Мир –Сем» побачили апостола Андрія, Кия, Щека, Хорива та їх сестру Либідь, візантійського імператора, княгиню Ольгу, Кирила і Мефодія і багатьох інших персонажів. А на завершення параду перед очі тріумфуючих гостей Древнього Києва на бойовому коні виїхав сам «винуватець торжества» - князь Володимир Великий.

Далі на ристалищі в театралізованих постановках були відтворені древні події, пов'язані з прийняттям християнської віри. Перед гостями ожили сцени з історії Русі: подорож Ольги до Константинополя, вибір князем Володимиром віри, одруження князя з сестрою візантійського імператора Анною, повалення язичницьких ідолів та інші.

Гості перенеслися крізь століття і кілометри - з Київської Русі до Візантії, з XXI століття в Х. Тож велика подяка Валентині Іванівні Балинській за такий змістовний та корисний відпочинок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь