A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮНІ, АЛЕ З ЧУЙНИМИ СЕРЦЯМИ

Дата: 01.08.2018 10:55
Кількість переглядів: 2135

Фото без опису

        24 липня в с. Беркозівка, в домогосподарстві, де проживає одна пенсіонерка, людина поважного віку, нажаль близьких сусідів не має. І, коли склалася критична ситуація, а саме відкрилася стара рана на нозі і виникла венозна кровотеча,скільки б не кричала та не просила допомоги, ніхто не чув. Коли вже жінці сталю дуже зле, крик про допомогу почули жителі нашого села, молоді люди, які проходили мимо. Не вагаючись, одразу поспішили допомогти бабусі. Вміло і вправно надали їй першу медичну допомогу. Намагаючись спинити сильну кровотечу ,перев’язали бабусиною хусткою місце вище рани, тепло одягнули її і покликали сусідів, що проживають недалеко, а ті, в свою чергу вже і викликали швидку допомогу. Бабусю з великою втратою крові відвезли в Канівську ЦРЛ та поклали на стаціонарне лікування.

      Щоб не говорили і не думали про сучасну молодь, але добре виховані діти - це надія на краще майбуття нашої держави та батьків. Слова вдячності і шани заслуговують брат з сестрою Олександр та Анна Демешки1997 та 2002 року народження, які не пройшли повз, а зупинилися, прислухалися і зробили  все, що змогли, надаючи допомогу.

     Щиро дякувала за добрий  вчинок молодим людям та їх батькам Віра Артемівна та її рідні. Тож і ми хочемо подякувати Олександрові та Анні за допомогу, небайдужість та доброту виявлену до людини похилого віку.

       Окрема вдячність батькам: Демешко Віктору Степановичу та Галині Миколаївні, які народили і виховують у наш нелегкий час трьох дітей. За їх сумління у вихованні дітей, за те, що вклали у них любов до ближнього,  доброту та небайдужість.

        Такими жителями, як сім’я Демешків пишається наша громада. І хочеться побажати Олександрові й Анні здоров’я, щастя, достатку, а головне, і надалі бути такими ж добрими і чуйними людьми.

 

В.о.старости

сіл Беркозівка, Лізки                                                І.В.Вощан


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь