A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗІГРІТА ТУРБОТОЮ СТАРІСТЬ

Дата: 17.08.2018 21:56
Кількість переглядів: 1740

Фото без опису

17 серпня в селі Степанці до будинку пристарілих завітали дорогі гості з нагоди завершення ремонту коридору відділення стаціонарного догляду терцентру Канівського району, який було здійснено за благодійно виділені кошти ПрАТ «Миронівська птахофабрика» МХП.

Фото без опису

На святі були присутні представники районної та місцевої влади: голова райдержадміністрації Шелест Д.Є., голова райради Лактіонов О.М., заступник голови Степанецької ОТГ Мітакі Ю.В. та голова громадської організації «Рідна Черкащина» Фесенко М.Г.  Святкову стрічку перерізували Ірина Ванникова, громадський діяч, керівник соціальних проектів МХП та Ольга Форостяна, директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Фото без опису

Дякуючи їхній підтримці, це приміщення має сучасний та добротний вигляд. Мешканці цього закладу почувають себе під надійною опікою, адже вони знаходяться під турботливим і сильним крилом. Отже, при тісній співпраці місцевих органів влади та ПрАТ «Миронівська птахофабрика» в стаціонарному відділенні створено затишні, зручні умови проживання одиноким літнім людям та людям з інвалідністю.

Фото без опису

А гостей та господарів своїм виступом порадував місцевий творчий колектив.

Фото без опису

Для цих людей, які знайшли в цьому будинку тепло і затишок, кожен такий візит – справжнє свято, в старечих очах запалюється дитяча радість, згадуються свої молоді роки, лікуються душевні рани. Адже гості, як завжди, приїхали не з пустими руками - подарували кожному мешканцю відділення теплі шерстяні ковдри, а Ванникова І.В. вручила директору терцентру Сертифікат на придбання посуду. Старенькі щиро дякували за проявлену до них увагу та турботу.

Також своєю увагою Ірина Ванникова не обійшла і Степанецьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини,

Фото без опису

познайомилася із медичним персоналом та подарувала сертифікат на 5000 гривень для придбання одягу для працівників. Адже медицина на селі потребує суттєвої допомоги, тож такі дружні кроки з боку МХП є дуже доречними для нашої молодої ОТГ.

 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь