A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

День, із якого починається дорога в майбутнє

Дата: 05.09.2018 15:23
Кількість переглядів: 1027

Фото без опису

День знань - це свято для всіх учнів, студентів, їх батьків, вчителів та викладачів. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

Фото без опису

Цьогоріч Міністерство освіти і науки України дозволило навчальним закладам на власний розсуд встановлювати дату святкувань. Тож, в цьому році день знань в нашій громаді святкували 3 вересня.

Фото без опису

У черговий раз навчальні заклади громади гостинно відчинили для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Традиційно можна було побачити купу квітів для педагогів, пишні банти першокласників, гучний звук першого шкільного дзвоника.

Фото без опису

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 49-и першокласників, які переступили поріг наших шкіл, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Фото без опису

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Фото без опису

Хочеться побажати нашим школярам - не лінуватися і не зупинятися на досягнутому, розвивати свої таланти, творчість, здібності, учитися бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь