A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ШАНОВНА ЛЮДИНА З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ

Дата: 19.09.2018 12:51
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

15 вересня свій ювілей відсвяткувала Галина Миколаївна Ткаченко, чудова людина, мати двох дітей, бабуся трьох онуків та любляча прабабця для двох правнучок. Ювілярка являється почесною жителькою села Степанці, тому, що всі свої роки трудової діяльності вона допомогала добрим словом та ділом в цьому селі багатьом жителям, адже віддала роботі з людьми 39 років, із яких 9 років працювала бухгалтером, а 30 років – секретарем сільської ради. А це - і щасливі миті молодят, шлюб яких вона зареєструвала, і оформлення договорів куплі-продажу та дарування,і складання різних документів та видача різних довідок, а на той час Степанецька сільська рада охоплювала три з половиною тисячі жителів, і кожному із них Галина Миколаївна не шкодувала своєї уваги та тепла.

Фото без опису

Діти, внуки та рідні влаштували для ювілярки гарне свято, де зібралися всі найближчі і найдорожчі люди. Привітати іменинницю в цей чудовий день завітали працівники сільської ради, бувші колеги. Наталія Миколаївна Вовчинська, яка наразі обіймає посаду секретаря, подарувала ювілярці теплі, щирі слова, до яких приєдналася і Любов Михайлівна Бурнакова, яка пропрацювала із нею пліч о пліч сім років, і їм було що згадати, і про що поговорити.

Фото без опису

А гарні квіти та теплий подарунок – це лише хороший додаток до тих щирих емоцій та хвилюючих переживань, які переповнювали в той день Галину Миколаївну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь