A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Відбувся семінар «Місцеві бюджети об’єднаних територіальних громад: планування, виконання та механізми збільшення надходжень».

Дата: 02.10.2018 12:06
Кількість переглядів: 424

27 вересня цього року, в малій сесійній залі Черкаської обласної державної адміністрації, за участю Департаменту фінансів Черкаської ОДА, Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар «Місцеві бюджети об’єднаних територіальних громад: планування, виконання та механізми збільшення надходжень». Участь у цьому заході від Степанецької ОТГ приймала начальник фінансового управління Петриченко Мирослава.

На початку заходу з привітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Ярослав Березань.

Працівники фінансового управлінні ОДА та департаменту регіонального розвитку доповіли про виконання бюджетів ОТГ у 2018 році, особливості їх планування на 2019 рік та розкрили тему «Державний фонд регіонального розвитку: особливості конкурсного відбору на 2019 рік та зміни в законодавстві».

По питанню підтримки місцевого підприємництва, як одного з елементів збільшення надходжень до ОТГ виступили заступник генерального директора Регіонального фонду підтримки підприємництва в Черкаській області Олег Любота та радник з питань місцевих фінансів Черкаського ЦРМС Микола Гулько.

В заключній частині заходу було проведено коротке обговорення та підбиття підсумку семінару, а також анкетування учасників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь