A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

З ДНЕМ ЮРИСТА!

Дата: 08.10.2018 10:27
Кількість переглядів: 419

Святкова дата в календарі українських правознавців вперше з’явилася 16 вересня 1997 року згідно  з Указом Президента України № 1022/97. 8 жовтня – знаменний день для всіх співробітників юридичної галузі, незалежно від обраної ними сфери. Різноманіття зайнятості цієї сфери складно переоцінити, адже діяльність фахівця з правознавства може бути абсолютно різною: судді, нотаріуси, прокурори, адвокати, співробітники правоохоронних структур, нотаріуси, студенти, які обрали саме цю професію, викладачі, експерти, та багато інших!

Варто зазначити, що професія юриста в Україні, як і в будь-якій іншій країні, надзвичайно важлива, адже саме законознавці допомагають нам розібратися в усіх тонкощах законодавчої системи, вдосконалюють її, розвивають та підвищують правову усвідомленість жителів, надають гарантії захисту населення відповідно до основного закону нашої країни – Конституції України!

Історично професія фахівця з правових питань є почесною. І в той же час вона пов’язана з великою відповідальністю. День юриста – серйозне професійне свято, що об’єднує юристів різних сфер діяльності, які відстоюють права та інтереси громадян. Але навіть у найбільш відповідальній діяльності є перерви і навіть у вас, правознавці, є офіційний святковий день – День юриста! Зі святом вас, службовці Закону!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь