A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!

Дата: 16.10.2018 20:39
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

14 жовтня вся Україна відзначала День захисника України і День українського козацтва. Козацтву належить особливе місце в історії України й історичній пам’яті українського народу.

У день Покрови відбуваються святкування в усіх козацьких громадах світу дуже урочисто, з загальними зборами козаків. Віддаючи належну шану історичному минулому та з метою виховання в учнів почуття патріотизму, любові до рідної землі, до України, бажання бути достойним продовжувачем козацьких звитяг, в Мартинівській школі пройшло урочисте святкування цієї дати.Стало доброю традицією школи збиратися разом в дружнє козацьке коло, щоб прийняти в шкільну «Козацьку Республіку» нове поповнення – учнів 1 класу, бо ж бути козаком почесно і відповідально.

Фото без опису

Цьогорічне козацьке свято в школі традиційно розпочалося з виконання усіма присутніми на заході гімну «Козацької республіки». А далі - привітання із святом від ведучих та старших козаків, які прийшли не тільки привітати, а й дати путні настанови. Показували себе та свій бойовий дух і кандидати у козачата. Вони розповідали правила козаків, яких вони будуть дотримуватися, а у спортивних змаганнях продемонстрували швидкість, вправність, згуртованість. Даючи обіцянку, козачата клялися наслідувати кращі традиції козаків, любити свою Батьківщину, свій край,свій рід, знати його історію і традиції, а саме головне, готувати себе до захисту нашої України.Тож на цьому святі усіх маленьких першачків було прийнято до лав «Козацької Республіки» школи та записано до загального реєстру коша. Про це видана реєстрова грамота курінному отаману, а всі новоприбулі козачата нагороджені іменними грамотами.

Фото без опису

Нехай ростуть наші козачата гідними нащадками козаків і хай козацькому роду не буде переводу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь