A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЩОРІЧНА ГРА НА КУБОК ЯРЕМЕНКА

Дата: 12.11.2018 19:06
Кількість переглядів: 1537

Фото без опису

11 листопада в селі Степанці на стадіоні "Маракана," згідно старої, доброї традиції, в пам`ять про колишнього директора школи, було розіграно кубок імені Івана Федоровича Яременка з футболу.

Фото без опису

Це свідчення того, що ця людина залишається в пам`яті своїх випускників, односельців, друзів, колег та прихильників цього чудового виду спорту, який об`єднує в собі цілі покоління. Іван Федорович залишив після себе на цій землі світлий і незабутній слід в пам`яті рідних, близьких, друзів.

Фото без опису

Він був щирою, доброю, справедливою людиною. Прожив не довге, але повноцінне, насичене життя, підняв на ноги своїх синів, навчив їх жити для людей. Справу всього життя він передав у надійні руки своїх дітей.

Фото без опису

 Цей пам’ятний день традиційно розпочався із відвідування могили Івана Федоровича та покладання квітів. Було промовлено багато теплих слів та згадано безліч цікавих, яскравих і незабутніх моментів із життя цієї чудової людини. А вже на стадіоні урочисто підняли прапор та вшанували пам`ять покійного хвилиною мовчання.

Фото без опису

На цьому турнірі були також присутні гості: Микола  Порожній та голова федерації футболу ветеранів Корсунь-Шевченківського району Євгеній Судаков, які виразили Івану Федоровичу свою пошану в теплих словах.

Фото без опису

До всіх присутніх також звернувся голова ОТГ, син Івана Федоровича - Яременко Олександр Іванович. А учасників турніру з футболу привітала гарною піснею онучка покійного Івана Федоровича та люба донечка Станіслава Івановича – Даринка.

Фото без опису

Після урочистої частини команди перевдягнулись, розігрілись та розпочали запекле змагання за перемогу.

Фото без опису

У турнірі з футболу брали участь ветерани ФК"Росава" та ветерани команди Корсунь-Шевченківського району. В запеклій боротьбі з рахунком 8:7 Кубок Яременка вибороли господарі поля – старше покоління ФК "Росава".

Фото без опису

По закінченню гри всі учасники мали змогу скуштувати смачну, наваристу кашу та гарячу юшку, які були дуже доречними після виснажливої гри.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь