A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

А ВИ ВЖЕ ПІДПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦІЮ?

Дата: 29.11.2018 09:28
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

5 червня 2018 року між КНП «Канівський ЦПМСД» та Національною службою здоров’я України укладено договір «Про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій» відповідно до якого, тариф за надання медичних послуг, пов’язаних з ПМД в 2019 році, встановлюється у вигляді капітаційної ставки за обслуговування одного пацієнта, включеного до зеленого списку (особи, які уклали декларацію з лікарем), у розмірі 370 грн. на рік.

Оскільки потреби в послугах охорони здоров’я суттєво відрізняються у різних вікових групах, капітаційна ставка коригуватиметься на віковий коефіцієнт, визначений для п’яти вікових груп пацієнтів із зеленого списку.

На території Степанецької об’єднаної територіальної громади у 2019 році функціонуватимуть дві амбулаторії загальної практики - сімейної медицини в с. Степанці та с. Мартинівка з мережею ФПів в селах: Дарівка, Попівка, Беркозівка, Павлівка, Полствин, Малий Ржавець. На утримання вищезгаданих лікувально - профілактичних підрозділів в 2019 році планується витратити 2881,5 тис. грн., без врахування премій та адміністративних витрат.

Лікарями Степанецької ОТГ станом на 12.11.2018 р. укладено 2153 декларації: Арсеєнко О.В. – 750, сума на рік по зеленому списку 419,73 тис. грн, Трофимчук Л.М – 1403, сума за рік – 853,33 тис. грн.

Отже, на 2019 рік дефіцит бюджету лікувально-профілактичних підрозділів Центру, які обслуговують мешканців Степанецької громади складає 1239,0 тис. грн.

З метою зменшення навантаження на бюджет Степанецької ОТГ, прохання до мешканців громади більш активно укладати декларації з лікарями АЗПСМ с. Степанці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь