A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Міжнародний день людей з інвалідністю – це особливий день

Дата: 01.12.2018 15:12
Кількість переглядів: 999

Фото без опису

Міжнародний день людей з інвалідністю – це особливий день,  адже він присвячується людям, для яких доля підготувала не легке випробування, але вони ідуть по життю поряд з нами, інколи, своїм незламним духом показують нам приклад, як впоратися із тією чи іншою життєвою ситуацією, навіть зі своїми обмеженими можливостями. 

Фото без опису

   В відділенні стаціонарного догляду в с. Степанці  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Канівського району  30 листопада відбулось справжнє свято, яке зігріло серця мешканців цього будинку.  Керівництво територіального центру завітало до своїх підопічних із подарунками та запросило шанованих гостей. До бабусь і дідусів завітали учні Степанецького ліцею, які здивували всіх присутніх приємним сюрпризом - це набори книг, які були зібрані  волонтерським осередком  Степанецького ліцею в рамках акції «Подаруй книгу ближньому»,  для людей з інвалідністю та людей похилого віку відділення.

Фото без опису

Також завітала заступник сільського голови  Юлія Мітакі. Вона щирими словами  привітала мешканців відділення,  при цьому  відзначила важливість підтримки людей з інвалідністю та одиноких літніх людей  і ще колосальної  допомоги закладам, які ними опікуються.

Фото без опису

 На адресу жителів стаціонарного відділення прозвучало багато теплих слів та для того, щоб підняти настрій цим людям, був представлений чудовий концерт місцевими аматорами. Звучали запальні пісні у виконанні Василя Соболенка   та Миколи  Вергелеса, яких люблять і завжди з  задоволенням чекають мешканці відділення.

Фото без опису

Також в цей день  не обійшлося без святкового обіду для підопічних.  З усмішками на вустах, з теплом в душі  від людської уваги і турботи люди з  інвалідністю та старенькі дякували гостям за прекрасне свято, на якому вони поспілкувались, поспівали пісень, відчули небайдуже до себе ставлення та розуміння їх життєвих проблем.

Фото без опису

Керівництво територіального центру висловило вдячність представникам Степанецької  об’єднаної територіальної   громади за  небайдужість, співпрацю  та постійну підтримку територіального центру у забезпеченні належного соціального обслуговування людей з інвалідністю та людей похилого віку на території громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь