A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАДІЙНИЙ ТИЛ - ЗАПОРУКА ПЕРЕМОГИ

Дата: 23.12.2018 09:46
Кількість переглядів: 760

Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.

Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне мати бажання. Навіть ті душевні листи від дітей надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати.

Але, на жаль, на одному бойовому духові перемоги не отримати, голими руками ворога не здолати, і від одного нашого бажання куля повз не пролетить.

Солдатам треба їсти, їм треба пити. Саме для того, щоб, по можливості, забезпечити необхідним воїнів створюються різноманітні волонтерські організації.

Своїми силами і можливостями вони стараються допомагати хоробрим воїнам АТО. Часто, ризикуючи своїм життям, волонтери доставляють речі в зону бойових дій. Це дуже важка, відповідальна і ризикова місія, роботою це назвати не можна, адже робиться це лише на ініціативі, ніякого заробітку і стабільної оплати. Але і вони не всесильні, їм теж потрібна наша допомога.

Ось і нещодавно до сільської ради Степанецької ОТГ надійшов лист від Канівської спілки волонтерів з проханням організувати збір продуктів харчування для наших захисників. Була проведена відповідна робота, населення нашої громади відгукнулось не задумуючись, адже всі розуміють, що армія має силу, коли в неї надійний тил.

Завтра можуть на фронт піти вже наші чоловіки, брати, сини. Головне стояти один за одного. Лише згуртування та підтримка допоможуть нам перемогти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь