A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПООБІЦЯВ ЧЕКАТИ ЧЕРЕЗ П'ЯТЬ РОКІВ НА ГОСТИНУ

Дата: 03.01.2019 21:12
Кількість переглядів: 677

Фото без опису

2 січня цього року, свій 80-й день Народження святкував Микола Петрович Гусарьов – корінний житель села Степанці. Народився і виріс в рідному селі, бачив лихоліття війни, з 6-ти років пас худобу, допомагав у колгоспі. Закінчив школу, потім армія, після армії навчався в Стеблівському училищі електрофікації, пізніше пройшов курси водіїв. Працював спочатку в колгоспі, а потім 33 роки в "Колгоспбуді", із 1957 року був секретарем комсомольської організації, та брав участь у художній самодіяльності, одним словом – активний чоловік. У 27 років Микола Петрович одружився, має двох дітей, 3 онуків та 1 правнука. За своє трудове життя має багато почесних грамот та нагород, його портрет не покидав дошки пошани.

Фото без опису

На даний час іменинник проживає сам, порається на городі та доглядає домашнє господарство. Але в день Народження будинок ювіляра був переповнений гостями, рідними та близькими. Звучало багато щирих слів подяки від дітей за добру пораду та батьківське плече. Набажали Миколі Петровичу багато щастя, здоров’я, довгих років життя. Ювіляр обіцяв дожити до 90 років, а далі життя покаже.

Фото без опису

Привітати іменинника із таким хорошим святом завітали представники Степанецької ОТГ: Юлія Мітакі – заступник сільського голови та Олександр Хоменко – головний спеціаліст відділу земельних ресурсів, вони приєдналися до всіх сказаних слів та залишили на згадку теплий подарунок. Ювіляр дуже зрадів такому візиту та пообіцяв зустрічати гостей через 5 років.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь