A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2019 07:06
Кількість переглядів: 464

Шановні співгромадяни!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми — єдиний народ! Отже прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу — Дня соборності, уже незалежної України!

Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу. Зичу усім громадянам України здоров’я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті — на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної держави. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, міст району, області та усієї України!

З святом Вас! Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно!

З повагою Степанецький сільський голова Олександр Яременко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь