A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Школярі із двох ОТГ Черкащини розробляють ідеї для поліпшення життя у власних громадах

Дата: 19.02.2019 07:22
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

У селі Свидівок пройшов перший етап програми Майстерня сільських ініціатив - «Майстерні дій». У ньому взяли участь 22 учасники із 4-х сіл двох об'єднаних громад: Мартинівки, Степанців, Березняків та Великої Яблунівки. Завдяки цьому семінару вони дізналися складові успішної громади та сформулювали ідеї, які можна буде реалізувати у своєму селі, базуючись на потреби жителів.

Фото без опису

     Усього у Черкаській області виявили бажання взяти участь в проекті 28 громад. Із яких було обрано лише дві – Степанецьку і Березняківську ОТГ. Степанецьку громаду представляла команда учнів Степанецького ліцею та Мартинівського НВК у складі: Яременко Дарини, Ткаченка Олександра, Лагодіч Вікторії, Кузьменко Тетяни, Геращенка Костянтина, Котляр Яни, Царенка Богдана, Бурчило Вікторії, Бурчило Надії, Сімйонової Тетяни. Тепер 22 підлітків, які проживають у цих громадах, пройдуть три навчальні майстерні. У результаті втілять напрацювання в конкретний проект, який буде корисним для всіх жителів громади. Центральною ідеєю цьогорічної «Майстерні» стала тема «Успішна громада: молодь, як каталізатор змін».

Фото без опису

     Зокрема, по завершенню проекту черкаські учасники матимуть нагоду познайомитись зі своїми колегами із Східного та Західного регіонів України та подивитись, які ідеї втілювали у інших областях. Також серед тренерського складу є міжнародна складова.

Фото без опису

      Всі учасники цього проекту вдячні своїм тренерам Вікторії Фіофіловій, Вірі Яцик та Анні Ліцкевич.

Фото без опису

     За місяць учасники знову зберуться на навчання, адже попереду ще два блоки – «Майстерня дій» і «Майстерня досвіду». І зовсім скоро ми вже побачимо реалізовані ідеї, які діти створять разом завдяки програмі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь