A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

І ДО НИХ ЗАВІТАЛА ВЕСНА

Дата: 09.03.2019 20:02
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

        8 Березня всі чоловіки вітають своїх коханих, сестер, мам і бабусь. Але поруч із нами, в селі Степанці, у стаціонарному відділенні будинку пристарілих, живуть бабусі, котрих нема кому привітати, принести подарунка. Вони всі різні за своїми долями, єдине, що у них спільного, так вже розпорядилося життя – ці старенькі дуже одинокі і немає тих рідних та близьких, які би потурбувалися про них на схилі літ. Але є небайдужі люди, які піклуються про їх сивини, забезпечують цим людям щоденну турботу та необхідний догляд – це керівництво Територіального центру соціального обслуговування Канівського району. Тож, напередодні Міжнародного жіночого дня вони завітали з подарунками до Степанецького стаціонарного відділення, щоб не залишити без уваги і привітати бабусь та працівниць закладу з 8 Березня. Також запросили представників місцевої влади .

Фото без опису

          Відкрила свято заступник голови Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області Юлія Мітакі, побажала мешканцям цього закладу міцного здоров’я, радості та затишку.

Фото без опису

Фото без опису

           Під час заходу було відзначено кращих працівниць соціальної сфери Степанецької ОТГ: завідувача відділення стаціонарного догляду Манченко Світлану Іванівну та соціального робітника селища  Степанецьке - Радучич Валентину Іванівну і вручено подарунки від керівника соціальних проектів ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Ванникової І.В. Фото без опису

           Запальними піснями та дотепними жартами розважив присутніх творчий колектив Степанецького будинку культури – ансамбль «Роси». Зі словами привітання виступив депутат обласної ради, член депутатської фракції Політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Черкащани», директор АФ «Заповіт Шевченка» ТОВ «НВФ «Урожай» Братаніч Володимир Андрійович та вручив жінкам відділення квіти та подарунки. Не залишив без уваги Володимир Андрійович і чоловічу половину відділення, їм на подарунок передав солодощі.

Фото без опису

    Також привітав жіночий колектив працівниць територіального центру квітами та подарунками . Візит депутата обласної ради Володимира Братаніча для мешканців відділення став вже доброю традицією, його завжди чекають і вдячні за підтримку та турботу. Тож, спільними зусиллями у цьому будинку теж пройшло чудове свято весни, тепла та надії…

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь