A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

До уваги застрахованих осіб! Канівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області повідомляє.

Дата: 27.03.2019 17:27
Кількість переглядів: 459

Відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування за рахунок коштів Фонду соціального страхування України здійснюється оплата лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів.

З 01.01.2018р. запроваджено механізм направлення застрахованих осіб безпосередньо зі стаціонару лікувального закладу до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу за їх вибором відповідно до медичних показань визначеного профілю медичної реабілітації за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку ЛКК закладу охорони здоров’я, де перебуває зазначена особа на лікуванні.

Відновлення здоров’я застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду здійснюється за такими профілями медичної реабілітації:

- нейрореабілітація (підгострий період інсультів, черепно-мозкових травм);

- м’язово-скелетна реабілітація (підгострий період після операцій ортопедичних та травматологічних, ревматологічні захворювання);

- кардіо-пульмонарна реабілітація (підгострий період інфаркта міокарда, після операцій на серці; підгострий період захворювань легень, після операцій на легенях; цукровий діабет);

- медико-психологічна реабілітація учасників АТО;

- реабілітація після оперативних втручань на органах зору;

- реабілітація при порушенні перебігу вагітності (ускладнена вагітність);

- інша (соматична) реабілітація: підгострий період після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах.

Застрахована особа з порушенням перебігу вагітності може направлятися в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації.

Застрахована особа, яка брала безпосередню участь в АТО, має право на лікування (у супроводі членів сім’ї: чоловік/дружина, неповнолітні діти) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація за рахунок коштів Фонду один раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань.

Отже, якщо ви є застрахованою особою та маєте підстави для проходження медичної реабілітації, не втрачайте можливість оздоровлення за рахунок коштів Фонду.

За консультаціями можна звертатися до Канівського відділення УВД ФССУ у Черкаській області: вул. Героїв Дніпра,41-ж, тел. 3-21-14, 3-12-83, 3-23-88.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь