A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР

Дата: 10.04.2019 15:22
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

Шановні жителі Степанецької громади!

КНП «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошує Вас здійснити своє право на вільний вибір лікаря. Заключивши декларацію Ви маєте змогу безкоштовно отримувати базовий набір послуг: консультація з будь яких проблем зі здоров’ям, проведення діагностики та лікування найбільш поширених захворювань, рецепти за програмою «Доступні ліки», загальноклінічні дослідження (загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, глюкоза крові, загальний холестерин, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма, обстеження швидкими тестами на вагітність, ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити), отримання довідок.

   Якщо у Вас не укладена декларацію Ви не зможете отримати вищезгаданий базовий набір послуг, Вам буде надана лише невідкладна допомога у разі потреби.

   Не важливе місце прописки, якщо Ви проживаєте в м. Каневі чи на території Канівського району, навіть деякий час, уклавши декларацію з лікарем нашого Закладу у Вас буде можливість отримати первинну медичну допомогу у повному обсязі.

Не хвилюйтесь, якщо Ви поїдете з Канева чи Канівського району, Ви завжди зможете переукласти декларацію з іншим лікарем у тому місті де будете проживати.

    Тож, якщо Ви працюєте, навчаєтесь чи просто приїхали на літо відпочивати до м. Канева та району, не забудьте заключити декларацію з лікарем, для цього навіть не потрібно приходити до лікарні, достатньо по телефону продиктувати паспортні дані лікарю, якого обрали або фельдшеру.

    Довідки за телефонами:(04736)34337; (04736)35808;(04736)35505.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь