A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОДАРУНОК ДО ВЕЛИКОДНЯ

Дата: 23.04.2019 21:50
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

Напередодні свята Великодня завершено ремонт кімнати для проживання одиноких людей похилого віку у відділенні стаціонарного догляду, який було здійснено за благодійно виділені кошти ПрАТ «Миронівська птахофабрика» МХП. З нагоди цієї події на гостину до мешканців відділення завітали почесні гості: директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика» МХП Форостяна О.М., громадський діяч Ванникова І.В., голова Канівської райдержадміністрації Шелест Д.Є., голова громадської організації «Рідна Черкащина» Фесенко М.Г., голови об’єднаних територіальних громад сіл Степанці – Яременко О.І., Бобриця - Штефан О.В., Литвинець – Погрібна Г.М.

На чолі з директором Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації Чикало Р.О. прибули представники департаменту Шимчук О.І. та Волинець Л.П.

Завдяки злагодженій співпраці місцевих органів влади та ПрАТ «Миронівська птахофабрика» МХП у відділенні стаціонарного догляду створено затишні, зручні умови проживання одиноким літнім людям та людям з інвалідністю.

Звучало багато теплих слів вдячності за проявлену благодійну допомогу, турботу та небайдужість. За систематичну благодійну допомогу у проведенні ремонтних робіт по створенню комфортних умов проживання одиноким літнім людям директор територіального центру Дурицький М.А. вручив Подяку директору ПрАТ «Миронівська птахофабрика» МХП Форостяній Ользі Миколаївні.

Приємним сюрпризом для підопічних відділення стали паски, вручені громадським діячем Ванниковою І.В. та святковий концерт організований керівництвом Степанецької ОТГ.

Після урочистої частини підопічні відділення заселилися до оновленої просторої і світлої кімнати. Керівництво територіального центру щиро вдячне благодійникам, які в такий складний час допомогли покращити умови перебування стареньких у відділенні стаціонарного догляду; за безмежне добро, підтримку і світло душі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь