A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Міжнародний день солідарності молоді

Дата: 24.04.2019 10:07
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

…Світом правлять молоді, коли постаріють.

(Джордж Бернард Шоу)

Сьогодні у світі нараховується найбільша кількість молодих людей… Щоб підготуватися до майбутнього, ми повинні сприяти солідарності між поколіннями сьогодні.

Міжнародний день солідарності молоді відзначається щорічно 24 квітня починаючи з 1957 року. Цей пам’ятний день служить ще одним приводом, аби привернути увагу державних органів, суспільства та засобів масової інформації до проблем молоді.

Об’єднання зусиль молодіжних, профспілкових, громадських організацій, суспільства, людей небайдужих, які душею вболівають за майбутнє своїх дітей і онуків, дозволить підсилити контроль суспільства за дотриманням прав молоді, підвищенням організованості і творчої активності молоді в реалізації економічних, соціальних, науково-технічних і етичних проблем суспільства, зміцнення спадкоємності поколінь, законності і правопорядку.

Чи легко бути сьогодні молодим – це залежить від згуртованості молоді у вирішенні своїх проблем. Сьогодні країни стають ближчими з кожним роком, і саме у Міжнародний день солідарності молоді – час згадати про це. І для цього зовсім не обов'язково вирушати в далекі поїздки.

У молоді питань більше, аніж відповідей... Який шлях обрати? Яке майбутнє мені пропонує суспільство? Чого прагну я? Звичайно, проблем молоді в нашій країні не вирішити без розв'язання проблем суспільства. Але й проблем суспільства не вирішити без активної участі молоді.

Свято молоді може стати природним приводом для того, щоб привернути увагу державних органів, суспільства та засобів масової інформації до найгостріших проблем молоді.

Важливо показати суспільству справжній стан, в якому перебуває сьогодні молоде покоління. Для кожного з нас повинно бути зрозуміло одне – ми не можемо й не маємо права стояти осторонь від вирішення молодіжних проблем, адже подальше поглиблення кризи молоді загрожує національною катастрофою, яку ми не повинні допустити.

 

Щиро привітаємо молодих, творчих, креативних, а також усіх, хто молодий душею з Міжнародним днем солідарності молоді! Бажаємо активності, згуртованості, енергії та оптимізму. Разом ми сила, яку не здолають жодні негаразди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь