A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Відмінники предмету «Захист Вітчизни» отримали обласні почесні відзнаки

Дата: 16.05.2019 23:05
Кількість переглядів: 1207

Фото без опису

Днями пройшла традиційна церемонія нагородження обласними почесними відзнаками «Відмінник захисту Вітчизни». Урочистості відбулися на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби в Україні ім. Генерал-майора І. Момота.

Обласна почесна відзнака „Відмінник Захисту Вітчизни“ вручається учням 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та учням І-ІІ курсів закладів професійно-технічної освіти, які за період навчання досягли найкращих результатів у вивченні предмета „Захист Вітчизни“, за результатами семестрового, річного оцінювання та виконання програмових нормативів на 12 балів.

У рамках урочистості, 74 учня закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти області отримали обласні почесні відзнаки.

Участь у заході також взяли голова ОДА Олександр Вельбівець, заступник Оксана Сімушіна, перший заступник начальника Центру, полковник Олександр Гаркуша, голова громадської організації «Об’єднання бійців-реформаторів» Сергій Лугеря, голова громадської організації «Реабілітація учасників АТО через спорт» Артем Лукашук.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули, захищаючи кордони України. Також учні поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-прикордонникам та до погруддя генерал-майора Ігоря Момоти.

Звертаючись до учасників дійства, Олександр Вельбівець відзначив значну роль юних патріотів в обороноздатності країни.

Урочистим моментом заходу стало вручення обласних почесних відзнак «Відмінник захисту Вітчизни» та полотнищ Державного прапора України учням.

Представником від Степанецької ОТГ став учень 11 класу Степанецького ліцею Герасименко Владислав, який також отримав відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни», так, як за період навчання мав успіх з предмету «Захист Вітчизни».

На завершення урочистостей учнів було запрошено на екскурсію Головним центром підготовки особового складу Державної прикордонної служби.

Протягом 2015-2018 років нагороду отримали 305 учнів. 14 травня 2019 року, її отримують ще 74 учні.

Щиро вітаємо кращих учнів-знавців предмета «Захист Вітчизни», які уже сьогодні своїми знаннями та вміннями довели готовність захищати Україну-неньку.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь