A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Останній дзвінок пролунав в закладах освіти Степанецької ОТГ

Дата: 03.06.2019 09:01
Кількість переглядів: 726

Фото без опису

В закладах освіти Степанецької ОТГ для учнів пролунали останні дзвоники в цьому навчальному році. Святково вдягнені, із квітами поприходили в цей день у школу діти щоб подякувати своїм педагогам за кропітку працю, за високі досягнення в країні знань та за безцінний досвід, який діти набувають під час навчального року. Пролунало багато теплих слів вдячності від випускників, привітання від першокласників, побажань щасливої дороги своїм учням від вчителів. Сільський голова Степанецької ОТГ Олександр Яременко привітав учнів, вчителів та батьків із успішними результатами навчання та високими досягненнями. Навчальний рік завершено, підбито всі підсумки, визначено всі результати. Багато грамот, похвальних листів, дипломів, отримали учні із рук директора ліцею Станіслава Яременка. Також були подарунки і нагороди від гостей свята.

Батьки і вчителі мають можливість трішки перепочити від навчання. А дітвору попереду чекає сама найкраща пора – літні канікули.

 Випускникам бажаємо втілити в реальність заповітні мрії та бажання – здобути бажані професії та освіту, не забувати рідної школи, адже тут Вам завжди раді. Успіхів і удачі, широкої та щасливої Вам дороги.

Фото без опису

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь