A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Всесвітній день боротьби з дитячою працею

Дата: 12.06.2019 10:18
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

Допомагати батькам по господарству — неписаний обов’язок кожної дитини. Та, нажаль, у світі є країни, де маленькі дітлахи змушені тяжко працювати для того, щоб їхня сім’я просто змогла вижити.

Саме через це Міжнародна організація праці (МОТ) запровадила Всесвітній день боротьби з дитячою працею, який щороку відзначається 12 червня.

Дитяча праця - одна з найважливіших проблем людства.  Ідея ввести в календар нову дату виникла після конференції з боротьби з найгіршими формами дитячої праці та міжнародної конференції з питань дитячої праці, що пройшли в Амстердамі і Осло в 1997 році. Ці заходи привернули увагу громадськості до необхідності приймати глобальні зусилля для ліквідації дитячої праці. Крім того, було заявлено про затребуваність статистичних та емпіричних досліджень для інформаційного забезпечення цієї діяльності. За останніми даними, число працюючих дітей у світі становить 215 мільйонів, причому 115 мільйонів з них працюють у небезпечних умовах. Багато з них практично не мають часу, щоб ходити в школу, а вже тим більше - грати, часто вони не отримують навіть належного харчування і догляду.

Статистика свідчить, що більшість працюючих дітей знаходяться в Індії. Щоб ліквідувати дитячу працю в світі потрібні колосальні зусилля: ліквідація бідності, підвищення рівня розвитку суспільства і країн в цілому.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь