A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Стартувала Джура 2019

Дата: 20.06.2019 10:18
Кількість переглядів: 1196

Фото без опису

   18 червня 2019 року на базі комунального закладу «Мартинівський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів» стартувала щорічна Всеукраїнська військово-патріотична гра "Сокіл (Джура)", було проведено  І етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») .

Метою дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура») є: виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя, виховання нових поколінь України у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних і загальнолюдських духовних і моральних цінностей. Основним завданням змагань є: фізичне, соціальне, розумове та духовне виховання української молоді на основі козацьких морально-світоглядних цінностей, вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави, формування серед молоді засад здорового способу життя засобами туризму, спорту, військово-патріотичного виховання.

Змагання полягають у проведенні комплексних командних ігор військово-спортивного, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування, на обласних та всеукраїнському етапах, в ході яких відбувається відбір кращих команд та визначення переможців.

За традицією, кожна школа громади сформувала свою команду – рій, яка боротиметься за кубок переможця і право представляти Степанецьку громаду на обласних змаганнях. Цьогоріч табір розбили в шкільному парку. В ньому діти під наглядом своїх наставників змагатимуться в приготуванні козацького кулішу.

Відкриття гри проходило на шкільному подвір’ї, неподалік від табору. Вітальні слова від гостей, представників влади - і гра почалася. Перше випробування: кожен рій демонстрував вишкіл стройової підготовки. Потім на команди ще чекали спортивні змагання і тернова гра. В останній необхідно проявити вміння орієнтуватися на місцевості за компасом. Також  рої представляли своє Добре діло, була смуга перешкод, змагання рятівник, туристичні та стрільба.

 Оцінювали їх компетентні судді.

Результати змагань:

І місце посіла команда–рій -  «Степанецькі батяри»;

ІІ місце дісталося команді–рою – «Мартинівські гайдамаки»;

ІІІ місце зайняла команда-рій «Гетьман» - Малоржавецької гімназії.

Тож вітаємо переможців та учасників цієї патріотичної гри «Джура».

 

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь