A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 30.06.2019 12:59
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначає День молоді, який встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.

Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Розроблена і здійснюється молодіжна політика. Держава підтримує молоді сім’ї. Розширюються можливості для отримання середньої, вищої, спеціальної освіти. Розвиваються юнацькі та молодіжні клуби та центри. Велика увага приділяється зниженню молодіжного безробіття.

Тож сьогодні, у складні часи змін, в яких опинилося наше покоління, особливо хочеться побажати кожному зберегти в душі те, що є основною рушійною силою молодості, – віру. Ту віру, яка рушає гори. Вам, молоді люди. відкриті усі дороги та підвладні будь-які вершини.

А головне, що визначає ваш шлях, – мета, яку ви перед собою ставите. Те одвічне питання: рухатися за інерцією, просто вперед чи в правильному напрямку.  Пам’ятайте, ви – сила, і саме за вами – майбутнє України.

Знайте, ми пишаємося вами! Адже все частіше і частіше молоді люди вибирають дорогу навчання і особистого розвитку. Молодь все частіше відвідує ВУЗи, здобуває вищу освіту. Бажаємо вам знайти свою справу і отримувати задоволення від усього, що робите! Дивлячись на вас, можна бути впевненими, що ви зможете вести за собою нашу країну, піднімати її на небачені висоти. Вам все під силу і нові відкриття, і зміцнення старих основ. І нам, вашим більш старшим товаришам приємно дивитися на вас. Молодь України, ми віримо в вас! Ми цінуємо вас! Ми йдемо вперед заради вас, знаючи, що ви збережете те, що створюємо ми. Ви — наше продовження.

 Слався, молодь України. Ви гордість і щастя всієї країни і нас, ваших батьків і матерів! Гарного вам настрою і зі святом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь