A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Хвилююче прощання зі школою

Дата: 02.07.2019 11:12
Кількість переглядів: 574

Відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний бал для учнів 11-го класу Степанецького ліцею.

Цьогоріч випускниками стали 8 учнів. За сумлінне навчання нагороджено Доценко Олену срібною медаллю. А батькам  випускників вручено подяки, подарунки та снопики хлібних колосків, як символ перших удалих жнив на безкрайній ниві науки. Традиційно випускників поблагословили в самостійне життя батьки учнів.

 Чарівні дівчата у вечірніх сукнях та їх  мужні кавалери в елегантних костюмах ледве стримували хвилювання. Для них звучали найтепліші слова, мудрі батьківські настанови та вчительські поради

Вітаючи випускників із закінченням школи, вступом у доросле життя директор школи Станіслав Яременко побажав щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні поставленої мети, успіхів та Божого благословення.

Одинадцятикласники дякували своїм наставникам за проведені шкільні роки. З щирими усмішками та неприхованими сльозами на очах вони прощалися зі своїми вчителями, молодшими товаришами та із самою школою.

Не обійшлася урочиста частина і без ніжного випускного вальсу, а на завершення свята всіх чекав сюрприз – веселий флеш-моб від випускників, який супроводжували різнокольорові спец ефекти.

Учні та батьки від щирого серця вдячні класному керівнику Юлії Яременко за такий змістовний зворушливий вечір, який вона організувала зі своїми юними помічниками. Адже ніхто не залишився байдужим продовж усього вечора, сльози неодноразово наверталися на очі і глядачів і самих учасників цього урочистого дійства.

А в небо полетіли крилаті мрії випускників яскравими кульками, та ще довго виднілися на горизонті, вітаючи молодих людей із першими кроками в доросле життя. Тож, нехай щастить цим юним пташенятам! В щасливу путь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь