A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

БЕРЕЖИ ЗУБИ ЗМОЛОДУ…

Дата: 21.07.2019 08:33
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису

Що означають слова «бережи зуби змолоду» більшість з нас, зазвичай, розуміють значно пізніше, долаючи купу проблем стоматологічного характеру. Оскільки, мати здорові і красиві зуби завжди було задоволенням не з дешевих, це ще одна з причин, по якій нехтувати здоров’ям ротової порожнини – нерозумно і недалекоглядно. Тож, про красиву усмішку необхідно піклуватися з дитинства.

За фінансової підтримки Благодійного фонду «Урожай-громаді» та за ініціативи ТОВ «НВФ «Урожай» Групи МХП до с. Мартинівка завітала пересувна стоматологічна амбулаторія комунального закладу «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка» Черкаської обласної ради, яку очолює залужений лікар України, Іван Олексійович Коваленко. Медики обласної стоматологічної поліклініки з повним комплектом обладнання та ліків приїхали у село для надання безкоштовної стоматологічної допомоги місцевим жителям.

Пересувна амбулаторія оснащена сучасним обладнанням, у тому числі турбінними установками, сканерами, сухожаровими шафами для стерилізації інструментів. Лікарями проводилася велика профілактична робота, в тому числі — навчання пацієнтів, особливо дітей, догляду за порожниною рота, надавалися рекомендації щодо харчування, здорового способу життя.

Жителі Мартиінвського старостинського округу висловили щиросердечну вдячність директору ТОВ НВФ «Урожай» Воскобойніку Олександру Анатолійовичу, директору «Благодійного фонду «Урожай - Громаді» Волочай Тетяні Валентинівні, директору АФ «Заповіт Шевченка ТОВ «НВФ «Урожай» Братаніч Володимиру Андрійовичу та заслуженому лікареві України - Коваленку Івану Олексійовичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь