A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

На Черкащині керівництво Національної поліції України презентує проект «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 31.07.2019 09:31
Кількість переглядів: 864

Фото без опису

Черкащина - третя область в Україні, де буде впроваджено проект «Поліцейський офіцер громади» - поліцейський офіцер, відтепер житиме та працюватиме в об’єднаній територіальній громаді та опікуватиметься виключно безпекою і захистом цієї громади. Вперше цей проект було успішно започатковано на Дніпропетровщині. В Черкасах презентація, в ході якої 32 територіальних громади Черкаської області уклали Меморандум про співпрацю з поліцією, відбулася в понеділок, 29 липня в ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Захід пройшов за участі заступника Голови Національної поліції України Олександра Фацевича, начальника поліції в Черкаській області Валерія Лютого, представника міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування ICITAP Тіма Яновіка, а також селищних та сільський голів об’єднаних територіальних громад.

«Проект Поліцейський офіцер громади в першу чергу спрямований на надання якісних поліцейських послуг у населених пунктах, що полягає не лише у реагуванні на вчинені правопорушення та складанні адмінпротоколів, а й своєчасне виявлення проблем, збір інформації про потреби громадян з метою їх вирішення в межах своєї компетенції. Поліцейський має бути частиною громади та перебувати на постійному зв’язку із мешканцями населеного пункту та допомагати їм», - зазначив Олександр Фацевич презентуючи проект.

Ділячись досвідом впровадженого проекту сільський голова Гречаноподівської сільської ради Дніпропетровської області та поліцейський офіцер цієї громади розповіли про співпрацю, взаємодію та етапи реалізації проекту, процес навчання та організацію служби.

Представник міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування ICITAP Тім Яновік під час свого виступу наголосив, що основною метою Проекту – є створення відкритості між поліцією та громадою - «Важливим та бажаним результатом цього проекту є не лише забезпечення надання поліцейських послуг у всіх виключно територіальних громадах, але й взаємодія та постійного спілкування з громадою», - сказав Тім Яновік.

Від Степанецької ОТГ меморандум підписав сільський голова Олександр Яременко.

Тож очікуємо завершення конкурсу на посади поліцейських офіцерів громади, після якого наш офіцер пройде відповідне навчання, успішно складе заліки та почне працювати на території Степанецької ОТГ.

P.S. Поліцейський офіцер забезпечується укомплектованим автомобілем, зброєю, службовим приміщенням та житлом і виконує свої поліцейські функції виключно на території своєї територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь