A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

40-річний ювілей футбольної команди «РОСАВА»!

Дата: 09.09.2019 16:08
Кількість переглядів: 1731

Чудова нагода зібрала минулої суботи, 7 вересня 2019 року,у Степанецькому будинку культури чимало жителів, гостей, любителів спорту, спортсменів, наставників та вболівальників. З нагоди ювілейної дати – 40-річчя створення футбольної команди «Росава», тут відбулося свято, ініціаторами проведення якого виступили керівництво громади та керівництво футбольного клубу, яке безпосередньо займалося підготовкою заходу та доклали чимало зусиль, щоб спортивне свято видалось на славу.

Лише деякі із гравців та вболівальників пам’ятають приблизну дату створення команди. Місцеві дослідники історії футбольної команди «Росава» вказують на час заснування команди – це 70-ті роки. Нагадав про славні моменти команди перегляд футбольного матчу за 1991 рік між командами Степанецької «Росави» та «Колос» - Нетеребки Корсунь-Шевченківського району на першість Черкаської області, який транслювався в Степанецькому будинку культури напередодні свята. Матеріали про виступи та здобутки клубу колекціонує колишній гравець та перший президент нинішнього ФК «Росава» Віктор Сурмач. За 40 років свого славетного шляху футбольна команда виграла багато матчів, чемпіонатів та кубків.

Привітали ФК«Росава» з 40-річним ювілеєм президент футбольного клубу Олександр Яременко, екс директор ФК «Росава» Володимир Когус та побажали гравцям, ветеранам та шанувальникам футболу здоров’я, завжди бути у формі, життєвого позитиву та як найбільше перемог під мирним небом України. Святкування ювілею закінчилося на стадіоні «Маракана» переглядом футбольного матчу та розіграшом спортивної лотереї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь