A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У КОЖНІЙ ЛЮДИНІ Є СОНЦЕ

Дата: 01.10.2019 22:38
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

   Ми із задоволенням вдихаємо прохолодне осінє повітря, слухаємо шурхіт листя під ногами і гріємося в яскравих і, поки ще таких теплих, сонячних променях, що проходять через незвичайного кольору листя дерев. Як же хочеться закарбувати в пам'яті всю цю красу і тепло! Але ж частинку осені можна зберегти не тільки в своїх спогадах, а й навіть в стінах своєї школи. 30 вересня цього року в КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів» відбулося «Свято осені», в якому брали участь вихованці КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості».

Напевно, ви чули вислів Сократа: «У кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити». Кожна людина є творчою , треба лише знайти щось своє: хтось створює неповторні малюнки чи скульптури, комусь вдається надзвичайно смачно готувати, а дехто – майстер історій! Однак, щоб зрозуміти, до чого саме ви маєте найбільший хист, треба спробувати свої сили у різних видах діяльності.

Осіння пора дарує нам таке розмаїття натуральних матеріалів всіх кольорів і відтінків, нам залишається лише застосувати фантазію і в один з осінніх днів втілити у своїх виробах.

Трохи часу і зусиль - і в руках гуртківців з'явилися оригінальна ваза, чудернацькі квіти, дивовижні картини, овочеві композиції та чудернацькими візерунками вкрився кленовий листок в техніці квілінг.

КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» створив задовільні умови для розвитку креативності школярів, а завдання керівників гуртків: мотивувати і направляти своїх учнів, сприяти розкриттю творчого потенціалу кожного.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь