A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Літа, як вода, непомітно збіжать

Дата: 02.10.2019 16:37
Кількість переглядів: 1259

Старість застає людину непомітно і невчасно, пригинаючи плечі не лише тягарем прожитих років, а й необхідністю розв’язувати безліч життєвих проблем.

В Міжнародний день людей похилого віку та День ветеранів, до стаціонарного відділення Канівського територіального центру надання соціальної допомоги населенню села Степанці завітали заступник голови РДА Анатолій Антонович Дурицький, начальник управління соціального захисту населення Канівської РДА Анатолій Іванович Нечипоренко, директор Канівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Микола Антонович Дурицький та його заступник Валерія Григорівна Дорошенко, секретар Степанецької сільської ради Наталія Миколаївна Вовчинська. Гості привітали людей повахного віку зі святом, бажаючи їм міцного здоров`я, щасливої долі, спокою, радості, добра і віри в краще життя.

До всіх привітань приєднались колектив місцевого будинку культури та діти Степанецького ліцею, які завжди з радістю приймають участь у заходах Територіального центру. Вони приготували чудову концертну програму, яка викликала дуже теплі та приємні емоції у присутніх.

В цей день всі присутні ветерани та люди похилого віку отримали подарункові набори - косметичні засоби, передані МБФ Let's help та гостинчики від школярів.

 Після урочистих заходів підопічним відділення було організовано святковий обід. Тож, в цей день серця цих людей були зігріті любов’ю та турботою, адже наш святий обов’язок піклуватися про старше покоління і вчити цьому наших дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь