A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЧАРІВНИЙ СВІТ ТВОРЧОСТІ

Дата: 11.10.2019 17:11
Кількість переглядів: 1311

Фото без опису

 

10 жовтня 2019 року в КЗ «Мартинівський НВК І-ІІІ ст.» було проведено День відкритих дверей, на який завітали учні Степанецького ліцею.

У рамках цього заходу КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» презентував проєкт «Арт простір «Мартинівський скарб». Даним проєктом передбачається створити вільний простір, де молодь може цікаво та змістовно провести час у супроводі керівників гуртків. А головною метою проєкту є привернення уваги до розвитку позашкільної освіти.

Із привітальними словами до вихованців, педагогів, батьків та гостей заходу звернулася директор КЗ «Центру дитячої та юнацької творчості» Валентина Котляр, яка зазначила, що діти – це майбутнє нації та держави, тому ми, дорослі, маємо створити комфортні умови для проведення з користю їхнього вільного часу.

За підтримки Українського культурного фонду та відділу освіти, молоді та спорту Степанецької ОТГ покращена матеріально- технічна база КЗ «Центру дитячої та юнацької творчості», також облаштована Арт майстерня для творчого розвитку особистості, інтелектуального самовдосконалення у молоді та забезпечення змістовного дозвілля і неформальної позашкільної освіти.

З метою популяризації художньо-естетичного напряму гуртків, вихованці позашкільного закладу презентували одноліткам свої творчі поробки, а педагогічні працівники поділилися набутим досвідом з Степанецькими колегами.

Керівники гуртків Підгорна Яна Григорівна та Ніколаєва Тетяна Василівна провели для гостей цікаві майстер класи. Діти та дорослі мали можливість власними руками намалювати картини на воді в техніці «Ебру» та виготовити прикрасу в техніці «Канзаші», з легкістю створити чудові квіти з фоамірану. Кожен учасник майстер класу мав можливість залишити свої вироби собі на згадку.

Матеріали для роботи майстер-класів, придбані у рамках гранту від Українського Культурного Фонду

«Центр» запрошує всіх бажаючих завітати, ознайомитись та обрати цікавий напрямок позашкільної освіти для гармонійного розвитку і змістовного дозвілля дитини!

Керівники гуртків гостинно зустрінуть та поділяться своїм педагогічним досвідом, знаннями та ентузіазм для того, щоб цей напрямок позашкільної освіти був наповненим творчістю, цікавими зустрічами та новими перемогами.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь