A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Талановитий лікар святкує поважний ювілей

Дата: 11.11.2019 16:54
Кількість переглядів: 1476

10 листопада свій 80-літній ювілей відзначав особливий, добрий, мудрий, шанований в Степанецькій громаді чоловік - Іван Васильович Скурський. Мабуть, усіх слів, які є у нашому словнику, буде замало, аби висловити свою вдячність, свою повагу, своє захоплення цьому чоловіку і лікарю від Бога. Разом зі своїми пацієнтами він переживав і хвороби, і нещастя, приймав на себе відповідальність за наше здоров’я і навіть життя.

 Ювіляр вже багато років проживає в селі Степанці та всю свою трудову діяльність віддав на благо інших.

Іван Васильович більше 40 років  працював у Степанецькій сільській амбулаторії головним лікарем. Талант, високий професіоналізм, компетентність та енергійність – ось ті риси, які зробили його авторитетною, шанованою і впізнаваною людиною не лише в Степанцях. За час своєї праці він чимало зробив для зміцнення матеріально-технічної бази охорони здоров’я місцевої сфери медицини, її кадрового потенціалу, підвищення якості наданої медичної допомоги жителям села Степанці та людям із сусідніх сіл. 

Дружина Віра Свиридівна Скурська розділила цей шлях разом із своїм чоловіком, працюючи пліч-о-пліч в цьому ж медичному закладі. Разом народили і виховали двох чудових синів, мають прекрасних онуків – всі вони завітали на ювілей у батьківський дім щоб відсвяткувати це сімейне свято.

В такий гарний осінній день привітати іменинника завітали представники Степанецької ОТГ секретар Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська та начальник відділу ЖКГ та благоустрою Петро Добровольський. Гості від усієї громади подякували лікарю з великої літери за щиру, невтомну працю, професіоналізм, чуйність та людяність, готовність завжди прийти на допомогу. Від імені сільського голови Олександра Яременка побажали Івану Васильовичу щастя, здоров’я, довгих років життя та подарували гарні квіти і подарунок на згадку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь